Nieuws

Voedselpark Amsterdam in de media

Voedselpark Amsterdam staat regelmatig in de media. Hier vind je de belangrijkste artikelen.
Lees meer

Amendementen verkiezingsprogramma PVDA GroenLinks

Onze oproep aan leden van PVDA en GroenLinks om onze amendementen te steunen voor het landelijk verkiezingsprogramma 2023.
Lees meer

Nieuwsbrief 3 september

Het laatste nieuws over voedselpark Amsterdam lees je in de nieuwsbrief.
Lees meer

Educatie in de Lutkemeerpolder

Voedselpark Amsterdam zet zich in voor kansen voor de toekomstige generaties. Dit schooljaar gaan we verder met boeiende programma's in de polder.
Lees meer
Paapje

Toevluchtsoord voor zeldzame vogels in gevaar

De polder staat op het punt vernietigd te worden en daarmee ook het thuis van vele dieren waaronder een aantal bedreigde vogelsoorten. Kom in actie!
Lees meer

Podcast David Bollier: In gesprek met Natasha Hulst

Onze Natasha Hulst was te gast in de podcast van David Bollier. Hij is auteur, activist en onafhankelijk wetenschapper gespecialiseerd in commons.
Lees meer

Free The Soil – Voedselpark Amsterdam

We kijken nog even terug op Free The Soil: geen woorden maar plaatjes. Dank aan iedereen die aanwezig was. Samen gaven we de bodem een stem.
Lees meer

Voedselpark in Washington Post

Internationale aandacht voor Voedselpark Amsterdam. Ambassadeur Kate Brown schreef een artikel voor de Washington Post en refereerde aan de situatie in de Lutkemeerpolder.
Lees meer

Visie op Water en Bodem Sturend

"Water en onze bodem zijn de basis van ons bestaan. Er moet meer rekening gehouden worden met deze basis bij besluiten over de indeling van ons land..”
Lees meer