Agenda

2 november – MEER in de Pletterij (Haarlem)

Op 2 november organiseert de Pletterij in Haarlem een voorstelling van de docu MEER. Het verhaal over de strijd om de laatste akkers van Amsterdam.
Lees meer

Zondag 24 september – Oogstfeest Tuinen van West

Tijd om te oogsten. De Stadsgroenteboer organiseert een oogstfeest in de Tuinen van West met een programma vol muziek, workshops en natuurlijk eten. Kom gezellig langs!
Lees meer

Zaterdag 23 september – Oogstfeest Pluk Fruittuin van West

Tijd om te oogsten. Pluk organiseert een oogstfeest in de Fruittuin van West met een programma vol muziek, workshops en natuurlijk eten. Kom gezellig langs!
Lees meer

Zondag 17 september – Aardappelrooidag Boterbloem

Kom kijken wat de Lutkemeerpolder nu al oplevert tijdens de jaarlijkse Aardappelrooidag. Neem een kijkje op het land, oogst mee en geniet van hapjes en live-muziek.
Lees meer

Zaterdag 16 september – Bijeenkomst “De stad als een commons”

Op 16 september vindt er in de Lutkemeer een informeel rondetafelgesprek plaats over de stad als een Commons, Te gast zijn David Bollier en Frederico Savini.
Lees meer

5 november Lutkemeerommetje – Nationale Klimaatweek

Op zondag 5 november is er in het kader van de Nationale Klimaatweek een Lutkemeerommetje. Kom samen de polder verkennen onder leiding van een gids
Lees meer

8 oktober Lutkemeerommetje – Bodemdierendagen

Op zondag 8 oktober is er een speciaal bodemdieren -Lutkemeerommetje. Een kans voor iedereen die al wandelend het bodemleven in de polder wil leren kennen.
Lees meer

September: 3 Voorstellingen MEER in OBA Nieuw West

Documentaire MEER wordt in september drie keer vertoond op verschillende locaties van de OBA in Nieuw West. Toegang is gratis.
Lees meer

8 september -Bijeenkomst ‘Met de kennis van nu’

Een bijeenkomst voor en door bewoners. Diverse sprekers geven - met de kennis van nu - hun visie op de Lutkemeerpolder. Voor ieder die Nieuw West een warm hart toedraagt.
Lees meer