Agenda

Wat eet Nieuw-West?

Voedselpark Amsterdam en OBA slaan de handen ineen voor en gesprek met de buurt. We starten op 16 december met een lezing van Bas Kok en we serveren heerlijke soep.
Lees meer

MEER in november

De belangstelling voor Lutkemeerdocu MEER blijft onverminderd groot. Daarom zijn er in november nog drie voorstellingen gepland.
Lees meer

Food.Film.Fest 2023 – 3 december

Op 3 december organiseren we met Voedsel Anders en Fruittuinen van West Food.Film.Fest. Verwacht een inspirerende avond met films en sprekers.
Lees meer

10 december Lutkemeerommetje

Op zondag 10 december is er een Lutkemeerommetje. Kom samen de polder verkennen onder leiding van een gids van Voedselpark.
Lees meer
bas Kok

Activiteiten in december

Zet deze alvast in je agenda: Lezing Bas Kok met soep in de OBA op 16 december & Voedselpark op de markt bij Plein 40/45 op 20 december
Lees meer
26 maart Lutkemeerommetje

14 januari Lutkemeerommetje

Op zondag 14 januari is er een speciaal Lutkemeerommetje. We verkennen dan niet alleen de polder maar vertonen dan ook de docu Groenkijkers.
Lees meer

13 november – MEER in cinema de Vlugt

I.s.m. cinema de Vlugt organiseren we een filmavond met op het programma 2 docu's over de Lutkemeer en een lezing van Bas Kok.
Lees meer

12 november – Klimaatmars

Samen lopen we op 12 november voor behoud van de polder en het klimaat. Doe jij mee?
Lees meer

2 november – MEER in de Pletterij (Haarlem)

Op 2 november organiseert de Pletterij in Haarlem een voorstelling van de docu MEER. Het verhaal over de strijd om de laatste akkers van Amsterdam.
Lees meer