Agenda

Wat eet Nieuw-West?

Voedselpark Amsterdam en OBA slaan de handen ineen voor en gesprek met de buurt. We starten op 16 december met een lezing van Bas Kok en we serveren heerlijke soep.
Lees meer

12 mei Lutkemeerommetje

Op zondag 12 mei is er weer een Lutkemeerommetje, een wandeling door de polder onder leiding van een gids (gratis). Aansluitend kun je deelnemen aan een kleiworkshop.
Lees meer

6 april Lutkemeerommetje

Op zaterdag 6 april is er weer een Lutkemeerommetje, een wandeling door de polder onder leiding van een gids (gratis).
Lees meer

24 maart – De toekomst van klei

Dit is onderdeel van de workshopserie Mud break. Samen verzamelen we ruwe klei, filteren en kneden we het materiaal. Ervaar de rijkdom van dit unieke materiaal.
Lees meer

6 maart Red ons groen actie Zuidas

Op 6 maart organiseren we in het kader van de Red ons groen campagne een protestactie op de Zuidas. Ben jij erbij?
Lees meer

Lancering stichting Voedselpark Amsterdam

Op 1 maart vieren we dat Voedselpark Amsterdam officieel een stichting is. Een belangrijke stap richting een lokaal regeneratief voedselsysteem voor Amsterdam en omstreken.
Lees meer
Onder het maaiveld voorpremière

22 februari – Eten voor de plantjes: Film en workshop

Kom tijdens de voorjaarsvakantie langs bij de OBA Osdorp als je meer te weten wilt komen over ons bijzondere bodemleven.
Lees meer
donutcoalitie

Amsterdam Donut Coalitie Meetup 29 februari

29 februari organiseert de Amsterdam Donut Coalitie haar volgende community meetup in Noord rondom het voedselvraagstuk. Ook Voedselpark levert een bijdrage aan het programma.
Lees meer

16 maart Lutkemeerommetje

Op zaterdag 16 maart is er weer een Lutkemeerommetje met aansluitend een fietstochtje naar Reclaim the Seeds in de Fruittuinen van West.
Lees meer