Hoe jij kunt helpen

Aanmelding vrijwilliger Voedselpark Amsterdam 2022

Je wilt graag bijdragen aan de totstandkoming van Voedselpark Amsterdam en bent bereid om écht in actie te komen. Je hebt ons projectplan gelezen, weet dat het best een complexe opgave is, maar ook: dat er veel op het spel staat en we de kans willen creëren om 43 ha grond in Amsterdam in te gaan zetten voor stadslandbouw. We hebben tot nu toe veel bereikt met vrijwillige inzet, en hebben een stevig plan van aanpak voor komende maanden. Alleen met de hulp van vele handen, hoofden en harten kunnen we dit plan uitvoeren.

Meld je om minimaal 4 uur per week mee te helpen het wijzigen van het bestemmingsplan in het coalitieakkoord 2022 – 2026 te krijgen door hieronder je gegevens achter te laten.

  Wil je zelf aandacht besteden aan Voedselpark Amsterdam? Hieronder wat je kunt delen, volgen en gebruiken.  Samen halen we het miljoen!

  Online hulp
  Onderstaand bericht en beeldmateriaal kun je komende week delen in je netwerk. beeldmateriaal kun je hier downloaden. Er is ook nog een fotomateriaal waar je uit kunt putten.

  We hebben ook verschillende filmpjes die je kunt delen.

  Teksten die je kunt gebruiken:
  Stel je voor. Op de fiets je lokale groenten, vers van het land. Wandelen tussen de akkers en genieten van de vogels. Laten we het laatste stukje vruchtbare grond van Amsterdam beschermen, en met elkaar de grond vrij kopen! Help je mee met het realiseren van Voedselpark Amsterdam? Deel dit bericht en doneer via: https://voedselparkamsterdam.nl/ja-ik-doe-mee/

  #duurzaamamsterdam #klimaat #voedsel #voedselpark020 #duurzaamleven #duurzaamondernemen

  Instagram: @voedselpark_amsterdam
  Twitter: @BehoudLutkemeer
  Facebook: https://www.facebook.com/voedselparkamsterdam

  Ook hebben we een youtube-kanaal met webinars en promotiefilmpjes. Deel gerust!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief!