Doneer nu je T-shirt aan Voedselpark Amsterdam!

Doneer nu je T-shirt aan Voedselpark Amsterdam!

Goed nieuws, er komen weer shirts van Voedselpark Amsterdam. Maar hiervoor zoeken we wel tweedehands T-shirts, liefst van katoen. Help je ons?
 
Voedselpark Amsterdam heeft prachtige T-shirts. De eerste lichting was al snel uitverkocht, maar er komt een nieuwe lichting aan die we komend en volgend weekend verkopen én maken. Kijk hieronder voor de adressen. Met de verkoop van T-shirts (30 euro) financieren we onze campagne. 

 

De T-shirts worden bedrukt door Je Moeders Shirt. Maakster Eline werkt graag zo duurzaam mogelijk. Daarom zoeken we tweedeehands shirts, het liefst volledig van natuurlijk materiaal. Liefst katoen. Linnen kan ook. Minimaal voor 90%. Op synthetisch stof pakt de verf niet goed (en het is natuurlijk ook milieuonvriendelijker). Ook moet het shirt een groot leeg oppervlak hebben, zonder naden, bobbels of pluisjes. Alleen dan kan-ie gebruikt worden voor een opdruk.
 
Heb je een of meerdere T-shirts over, breng ze dan a.s. zaterdag of zondag tussen 14.00-18.00 naar de kraam van Voedselpark Amsterdam. Of stuur een berichtje naar info@voedselparkamsterdam.nl svp met je telefoonnummer.
 
 
Waar kun je ons vinden?
 
Oogstfeest, zaterdag 17 september, 14.00-19.00 uur
Locatie: Biologische Boerderij De Boterbloem Lutkemeerweg 262B, Amsterdam
 
After summer festival, zondag 18 September, 12.00-18.00 uur 
Het festival op de Polderheuvel in Tuinen van West 
Locatie: Polderheuvel / Piet Moeskopspad 20 / Amsterdam Meer informatie:
 
Lush, zaterdag 24 september, 13.00-16.00 uur
Locatie: Lush Flagship Store, Kalverstraat 121-133
Hier zal Eline de shirts live bedrukken, je bent van harte welkom om met een leeg shirt langs te komen. Breng jezelf een shirt en wil je die met opdruk terug. Dan betaal je 25 euro.
 
Ook LUSH Leidsestraat 14 heeft op 24 en 25 september aandacht voor Voedselpark Amsterdam.
 

Leave a Reply