Zaterdag 4 februari: Amsterdams Buurtfilmfestival

Logo Amsterdams Buurtfilmfestival

Zaterdag 4 februari: Amsterdams Buurtfilmfestival

Natuurgebied Lutkemeer

Ga op reis door de stad tijdens het Amsterdams BuurtFilmfestival. Op 4 februari zie je films die gemaakt zijn door Amsterdammers die hun eigen buurt laten zien. De films zijn gemaakt door buurtbewoners, jong en oud, professionals en liefhebbers, ervaren en onervaren filmmakers. Leer Amsterdam in een middag écht kennen.

Buurtfilm Lutkemeer

Waarom wij de Lutkemeerpolder het mooiste stukje Amsterdam vinden, hoeven we waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Maar omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden kunnen we je van harte aanraden om zeker ook de film over de Lutkemeer te gaan bekijken. Het zal meteen duidelijk zijn waarom we dit prachtig stukje natuur niet moeten bebouwen, maar groen moeten houden. Bekijk nu alvast de trailer.

Meld je aan

Ben jij benieuwd naar de buurtfilms? Naar de mensen in de buurten? Kom dan op 4 februari naar het Amsterdams Buurtfilmfestival in OBA Oosterdok. Hier krijg je een variatie aan korte films te zien en na afloop mag je stemmen welke film jij het beste vond. Aan het einde van de dag worden de beste films in verschillende categorieën bekend gemaakt. Er is ook een publieksprijs, dus je kunt als deelnemers je stem laten horen.

Meer informatie, het programmaboekje en toegangskaarten vind je op de website van Amsterdams Buurtfilmfestival

Waar

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam

Bekijk Trailer Lutkemeerpolder

Aflevering 1 van de serie 'Greenwashing Amsterdam'

Leave a Reply