MEER in november

Grote belangstelling voor docu over de strijd om de laatste akkers van Amsterdam

Meer Voorstellingen 'MEER'

Filmposter documentaire Meer

De belangstelling voor Lutkemeerdocu MEER blijft onverminderd groot. Daarom zijn er in november nog drie voorstellingen gepland.

17 Nov: Vertoning MEER bij NieuwLand

Kom op vrijdag 17 november om 20:00 uur naar NieuwLand, Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam. We vertonen de documentaire “MEER,” met een optreden van het koor Verzet per Couplet en een toelichting/nagesprek. Het duurt tot ongeveer 22:00 uur. Meer informatie vind je op de NieuwLand-website.

19 Nov: Vertoning MEER bij restaurant De Sering

Op 19 november om 15:30 uur kun je de film MEER bekijken bij Restaurant De Sering, Rhoneweg 6. Details volgen binnenkort op de website van De Sering.

23 Nov: Vertoning MEER door NMT Zuid

Kom op 23 november aan een vertoning georganiseerd door NMT Zuid bij De Volkskamer, Van Ostadestraat 233, Amsterdam. Details vind je hier.

Over MEER

Voor de documentaire MEER volgde Bart Melief de strijd om de laatste landbouwgronden van de stad. De gemeente Amsterdam wil distributiecentra bouwen op de laatste landbouwgrond van de stad. Boerin Trijntje moet dat samen met actievoerders voorkomen om haar zorgboerderij te kunnen redden, maar wethouder Marieke van Doorninck (GroenLinks) is vastberaden en zet de bouwplannen door.