8 oktober Lutkemeerommetje – Bodemdierendagen

Zondag 8 oktober

Lutkemeerommetje: Bodemdierendagen

Op zondag 8 oktober is er weer een Lutkemeerommetje. Een uitgelezen kans voor iedereen die de polder wilt leren kennen. En deze keer is het een speciale editie als onderdeel van de nationale Bodemdierendagen. Tijdens dit Lutkemeerommetje nodigen we iedereen (jong en oud) uit om mee te gaan op bodemsafari in de Lutkemeerpolder. Sluiten jij aan?

Van 27 september t/m 8 oktober zijn de nationale Bodemdierendagen. Een week waarin mensen door het hele land op zoek gaan naar bodemleven, en hun waarnemingen met elkaar delen als onderdeel van een groot onderzoeksproject. Ook wordt de film Onder het maaiveld junior in 30 theaters vertoond.

Programma Lutkemeerommetje

Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Boerderij de Boterbloem Lutkemeerweg 262B, 1067 TH Amsterdam
Meld je aan via activiteiten@voedselparkamsterdam.nl
Wees er snel bij want er is plek voor max. 20 personen.

Het ommetje is een korte (ca 2 km) wandeling door de Lutkemeerpolder waarin vooral kennis over de natuurwaarden van de polder wordt gedeeld. En waarin je meer informatie krijgt en vragen kan stellen over de stand van zaken rond Voedselpark Amsterdam.

We verzamelen voor de wandeling om 13.00 op het terras bij Biologische Boerderij de Boterbloem Lutkemeerweg 262B (1067 TH Amsterdam)

De wandeling is geschikt voor iedereen met interesse in behoud van de natuur, stadslandbouw of biodiversiteit.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

Heb je vragen over deze activiteit mail of bel dan Iris Poels 06-41255361 / activiteiten@voedselparkamsterdam.nl

Wil je ons steunen in onze strijd voor het behoud van de Lutkemeerpolder? Een vrijwillige donatie aan Voedselpark Amsterdam wordt zeer gewaardeerd: https://voedselparkamsterdam.nl/ja-ik-doe-mee/

Heb je Voedselpark Amsterdam bezocht? Voel je vrij om mooie reviews en foto’s achter te laten op Google Maps.

Leave a Reply