8 mei – Presentatie plan Voedselpark Amsterdam

Meer Lutkemeer. Op 8 mei presenteren wij ons alternatief plan voor de Lutkemeerpolder: Voedselpark Amsterdam

Op 8 mei presenteren we in Pakhuis de Zwijger ons langverwachte plan ‘Voedselpark Amsterdam’. Tijdens deze avond vertonen we fragmenten uit de veelbesproken documentaire MEER en gaan we in gesprek over de toekomst van de Lutkemeerpolder als Voedselpark.

Je kunt je hier aanmelden: https://dezwijger.nl/programma/meer

De documentaire MEER is recent met grote belangstelling ontvangen. Het verhaal eindigt waar Voedselpark Amsterdam begint. MEER vraagt letterlijk om meer. De afgelopen maanden is er door Danny Edwards (stedenbouwkundige) en Bonnie Chopard (landschapsarchitecte) hard gewerkt aan een realistisch, duurzaam alternatief voor de plannen van de gemeente om op de laatste biologische landbouwgrond van de stad een distributiecentrum te bouwen.

Ben jij erbij?

Wanneer: Maandag 8 mei
Hoe laat: 20.00 – 22.00 uur
Waar: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 A’dam

Iedereen is van harte welkom bij de presentatie. Deelname is gratis. Wij kijken ernaar uit samen het gesprek aan te gaan over de plannen voor het Voedselpark en een groene toekomst voor Amsterdam en de Lutkemeerpolder.

Je kunt je hier aanmelden: https://dezwijger.nl/programma/meer

Geef de bodem jouw stem

Het moet en het kan anders. Een distributiecentrum bouwen op de laatste biologische grond van Amsterdam is een achterhaald plan. We zijn nog steeds volop bezig om de gemeente hiervan te overtuigen en daar kunnen jouw hulp en die van alle Amsterdammers goed bij gebruiken.

Sluit je aan bij onze campagne ‘Geef de bodem jouw stem’ en laat je stem horen voor het behoud van de Lutkemeerpolder? Bekijk de campagne.

Leave a Reply