5 november Lutkemeerommetje – Nationale Klimaatweek

Zondag 5 november

Lutkemeerommetje tijdens de Nationale Klimaatweek

Op zondag 5 november is er weer een Lutkemeerommetje. Een uitgelezen kans voor iedereen die de polder wilt leren kennen. En deze keer is het een speciale editie als onderdeel van de Nationale Klimaatweek. Tijdens dit Lutkemeerommetje nodigen we iedereen (jong en oud) uit om samen met de Klimaatburgemeester mee te wandelen door de polder.

De Nationale Klimaatweek is dit jaar van 30 oktober t/m 5 november 2023.  Burgers, bedrijven en gemeenten worden aangemoedigd  om iets te doen voor een beter klimaat. Dat kan onder andere door jezelf aan te melden als Klimaatburgemeester en andere te inspireren om duurzame stappen te zetten.

Programma Lutkemeerommetje

Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Boerderij de Boterbloem Lutkemeerweg 262B, 1067 TH Amsterdam
Meld je aan via activiteiten@voedselparkamsterdam.nl
Wees er snel bij want er is plek voor max. 20 personen.

Het ommetje is een korte (ca 2 km) wandeling door de Lutkemeerpolder waarin vooral kennis over de natuurwaarden van de polder wordt gedeeld. En waarin je meer informatie krijgt en vragen kan stellen over de stand van zaken rond Voedselpark Amsterdam.

We verzamelen voor de wandeling om 13.00 op het terras bij Biologische Boerderij de Boterbloem Lutkemeerweg 262B (1067 TH Amsterdam)

De wandeling is geschikt voor iedereen met interesse in behoud van de natuur, stadslandbouw of biodiversiteit.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

Heb je vragen over deze activiteit mail of bel dan Iris Poels 06-41255361 / activiteiten@voedselparkamsterdam.nl

Wil je ons steunen in onze strijd voor het behoud van de Lutkemeerpolder? Een vrijwillige donatie aan Voedselpark Amsterdam wordt zeer gewaardeerd: https://voedselparkamsterdam.nl/ja-ik-doe-mee/

Heb je Voedselpark Amsterdam bezocht? Voel je vrij om mooie reviews en foto’s achter te laten op Google Maps.

Leave a Reply