17 en 18 februari: Boerenlandbouwconferentie

17 en 18 februari: Boerenlandbouwconferentie

In gesprek over agro-ecologisch boeren tijdens de Boerenlandbouwconferentie

Ben jij boer of aspirant-boer en wil je je agro-ecologische collega-boeren ontmoeten? Ben je op een andere manier met voedselproductie actief en wil je je verdiepen in de perspectieven van agro-ecologische boeren? Kom naar de boerenlandbouwconferentie!

De boerenlandbouwconferentie vindt plaats op vrijdag 17 februari en zaterdag 18 februari in Amsterdam. Klik hier om je aan te melden. Het evenement wordt georganiseerd door de federatie voor agro-ecologische boeren: een samenwerkingsverband van de BD vereniging, de Biotuinders, het Biovegan netwerk, het CSA netwerk, de Permacultuurtuinders en vereniging Toekomstboeren.

Vrijdag 17 februari overdag staat in het teken van uitwisselen en leren. Met workshops over het solidaire betaling systeem, activisme, bodembiologie, stikstof in de BD, het participatief garantiesysteem, dierenwelzijn, agro-ecologische tuinbouw en nog veel meer.

‘s Avonds genieten we van een mooie agro-ecologische maaltijd en kletsen we na met een drankje en muziek en een open podium voor jouw landbouwverhalen.

Op zaterdag 18 februari is er een boerderijbezoek en boerenvuur.

PROGRAMMA

vrijdag 17 februari:

Boerenlandbouwconferentie

9:30 inloop
10:00 welkom en start plenair programma
11:00 – 12:30 workshop ronde 1
lunch
14:00 – 15:30 workshopronde 2
17:00 einde dagprogramma

Avondprogramma

17:00 – 21:00 met muziek, maaltijd, gezelligheid en landbouwverhalen

zaterdag 18 februari

10:00 – 14:00 Boerderijbezoek en boerenvuur

Het volledige workshopprogramma wordt t.z.t. gepubliceerd op de website van Toekomstboeren. Voor zowel de zaterdag als de vrijdag hebben we beperkt plek. Meld je snel aan!

Locatie

De boerenlandbouwconferentie en het avondprogramma zijn in Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4 in Amsterdam. Het boerenvuur op zaterdag vindt plaats op een boerderij in Amsterdam, deze wordt komende week bekend gemaakt.

Bijdrage

Deelname gaat met solidaire betaling naar draagkracht. In het aanmeldformulier vind je hier meer uitleg over. Voor het boerenvuur vragen we of je iets te eten of te drinken wilt meenemen voor de potluck lunch.

Aanmelden

Voor zowel de zaterdag als de vrijdag hebben we beperkt plek, meld je dus snel aan! Aanmelden kan hier.

Leave a Reply